tudás szélessávon.

Tegyen szert bevételre meglévő tudása kiaknázásával!
Használja ingyenesen a Digita felületét!

MIT NYÚJT A DIGITA?

A Digita a modern technológia adta lehetőségeket kihasználva hidalja át az oktatást gyakran hátráltató földrajzi korlátokat, ugyanakkor oktató és hallgató számára egyaránt élményszerűvé teszi a képzésben való részvételt, motiválja és új utak felfedezésére ösztönzi őket.

Előnézeti videó play_circle_outline
  • Változatos tananyagok
  • Tesztek és vizsgák rugalmas keretrendszerben
  • Kommunikációs platform
  • Fejlett háttértámogatás
  • Kiegészítő jövedelem a publikációkból

Intézményi felhasználás

Tudományos tananyagok

A DIGITA a meglévő tanulmányi rendszerekhez integrálható, komplex oktatási platformot kínál a felsőoktatási intézmények számára. A zárt intézményi tananyagbázison kívül tanulócsoport kezelés, leckeadási és ellenőrzési, valamint online konzultációs lehetőség segíti a minél hatékonyabb tudásátadást. A DIGITA rendszeréből a tudományos kutatómunkát végző oktatók és doktorandusz hallgatók is profitálnak.

Forprofit felhasználás

Szakmai tananyagok

Írjon szakmai oktatóanyagokat online platformra, vagy meglévő tananyagait ültesse át a DIGITA rendszerébe. A DIGITA megoldja kiadással járó problémáit, valamint új, innovatív eszközökkel és kedvező üzleti modellel segíti törekvéseit. Ne feledje, nemcsak az marad le, aki megáll, hanem az is, aki lassabban fut! Legyen az elsők között, akik felismerik az online oktatás térnyerését, növelje bevételeit és erősítse meg szakértői pozícióját!

Kiadói tevékenység

Hatékony publikálás

A Digita lehetőséget nyújt a kiadóknak, hogy kényelmesen és egyszerűen tölthessék fel könyveiket, és azokat úgy kínálják eladásra, hogy közben a kiadás joga az ő kezükben marad. Ma már a digitális világ a leghatékonyabb színtere a kiadványok terjesztésének, hiszen idő- és költséghatékony, ugyanakkor a célközönség számára is könnyen elérhető.

Lakossági felhasználás

Egyéb tananyagok

Kiemelkedő szaktudással rendelkezik, amit szívesen megosztana másokkal? Gondolt már oktatási anyag írására, amivel akár biztos passzív jövedelemre is szert tehet? A DIGITA minden segítséget megad saját könyvének digitális kiadásához, jogi hátteret, innovatív eszközöket, célpiacot. Legyen hobbija a hivatása, ismerje meg a DIGITA rendszerét!

Digita Eszközök

Tankönyvek

Hozzon létre interaktív tankönyveket a Digita rendszerében! Használjon a szövegek mellett multimédiás eszközöket, anyagát egészítse ki munkafüzetekkel, tesztekkel!

Folyóiratok

Adja ki folyóiratait, magazinjait digitális formátumban és érjen el még több olvasót! Rendszerünk kezeli az előfizetéseket és számos extra csatolt marketing eszközt is kínál.

Videó tananyagok

Állítson össze videó alapú oktatóanyagokat és töltse fel őket a Digita zárt rendszerébe! Videós anyagaihoz szöveges kiegészítéseket, teszteket, feladatsorokat is hozzáfűzhet.

Kurzusok

A tankönyveknél többet szeretne nyújtani olvasóinak? Komplett oktatási tanterve van? Ültesse át a Digitába, adja át tudását hatékonyan a legmodernebb e-learning módszertanokkal!

Chat

Tananyagának megvásárlásával olvasói automatikusan közös chatfelületet kapnak, így könnyedén megbeszélhetik és továbbgondolhatják a tanultakat. Kapcsolatba lépne velük? Mi sem egyszerűbb!

Konzulensi rendszer

A Digitánál folyamatosan keressük az újabbnál újabb technológiákat, megoldásokat, melyekkel még összetettebbé és még hatékonyabbá tehetjük az online oktatást. Legyen az elsők között és szerezzen lépéselőnyt a Digita segítségével!