tudás szélessávon.

Tegyen szert bevételre meglévő tudása kiaknázásával!
Használja ingyenesen a Digita felületét!

Intézmények

Digita – az oktatás XXI. századi platformja

A Digita egy olyan interaktív e-learning felület, ahol az oktatók és hallgatók földrajzi és időbeli korlátok nélkül találkozhatnak egymással. A Digita változatos eszközökkel teremt lehetőséget a tananyagok és publikációk létrehozására, melyeket aztán egyszerűen érhetnek el a tanulni vágyók.

E-learning felület az oktatási intézmények igényeire szabva

A Digitát kifejezetten a közép-európai igényekre szabva magyar fejlesztői csapat hívta életre, egy több éves tervezési és fejlesztési projekt eredményeként.

A Digita figyelemreméltó előnye a hasonló e-learning rendszerekkel szemben, hogy biztosítja a rendszerhasználathoz szükséges teljes infrastruktúrát, hiszen saját, folyamatos supporttal rendelkező szervereit használja a működéshez. Az intézményeknek így nem szükséges költséges, extra szerverkapacitást igénybe venniük, mindezt – a rendszerhasználati díj részeként – tálcán kínálja a Digita.

Az itt létrehozott tananyagok egyszerűen integrálhatók az intézmény saját honlapjába, és a Piactéren nyilvánosan is közzétett publikációkon keresztül akár profithoz is juthatnak az intézmények. Mivel a Digita kompatibilissé tehető más rendszerekkel, nem okoz nehézséget a már használatban lévő egyéb felületekkel való együttműködés sem. Lehetőség van saját arculat kialakítására, hogy az oktatók és hallgatók egyaránt otthonosan érezzék magukat a Digitán.

Oktatási intézményként – akár használnak e-learning rendszert, akár nem – érdemes alaposabban megismernie a Digita által nyújtott lehetőségeket és megfontolnia a csatlakozást!

Szeretnék többet tudni a Digitáról!

Tananyagok és vizsgák egyszerű létrehozása

A Digitát használó oktatók játszi könnyedséggel alkothatnak változatos, interaktív tananyagokat vagy komplett kurzusokat, amiket a hallgatók bárhol, bármikor elérhetnek. Az oktatók használhatnak tanári jegyzeteket, amelyeket folyamatosan szabadon szerkeszthetnek és elérhetővé tehetik a kurzus minden résztvevője vagy egy szűkebb csoport (pl. versenyre készülők vagy korrepetálásra szorulók) számára.

A rendszer lehetőséget biztosít a hallgatók haladásának nyomon követésére és a velük való kapcsolattartásra is, így teszi a Digita interaktívvá az oktatást.

Az oktatók teszteket készíthetnek egy-egy tananyag lezárására, de komplett, akkreditált vizsgákat is összeállíthatnak.

Plusz motiváció az oktatóknak

A Digitán oktató tanárok extra bevételre is szert tehetnek saját tananyagok létrehozásával, melyeket aztán a Piactéren anyagi befektetés nélkül, a szerzői jog megtartásával kínálhatnak eladásra.

A Digita rugalmas keretrendszere átjárást tesz lehetővé a különböző szerepkörök között: egyszerre lehet valaki egy oktatási intézmény tanára, magánpublikáló és más kurzusok hallgatója is.

Tanárként érdemes megfontolnia egy-egy tananyag vagy komplett kurzus létrehozását, hiszen meglévő tudásából hosszútávú, folyamatos és passzív bevételre tehet szert.

Ha intézménye kiadót is működtet, a Digita ezen a területen is támogatást nyújthat. Ismerje meg bővebben a kiadóknak szóló lehetőségeket!

Kíváncsiak vagyunk a véleményére. Mondja el nekünk!