tudás szélessávon.

Tegyen szert bevételre meglévő tudása kiaknázásával!
Használja ingyenesen a Digita felületét!

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen áron kerül értékesítésre az általam feltöltött tananyag?

A feltöltött tananyagok árát a szerző határozhatja meg, ehhez a Digita egy segédlet formájában támpontokat biztosít. Az tananyagok tartalmától, témájától és hosszától függően eladási áruk a néhány ezer forinttól a több tízezer forintig is terjedhet. (Kivételes esetekben ettől eltérő árazásra is van lehetőség.)

Milyen bevételre tehetek szert, ha tananyagot töltök fel?

Tananyag feltöltésével hosszútávú, passzív bevételre tehet szert. A feltöltés egy egyszeri időbefektetés, ami így sokszorosan térülhet meg.

Kihez juthat el az általam feltöltött tananyag?

A tananyagok a publikálást követően bárki számára megvásárolhatók a Piactéren.

Mitől függ a bevételem nagysága szerzőként?

A szerzői jutalék függ egyrészt a feltöltött tananyag(ok) árától, másrészt attól, hogy hányan vásárolták azokat meg a Piactéren. Minden vásárlás után jutalék illeti a szerzőt.

Több szerző is dolgozhat egyszerre egy tananyagon?

Igen. A publikáció tulajdonosa különféle jogosultságokkal ruházhat fel másokat, így akár többen is dolgozhatnak egyidejűleg ugyanazon a tananyagon. A rendszer így lehetőséget nyújt az intézmények közötti együttműködésre vagy egyéb csapatmunkára.

Miben más a Digita, mint a többi e-learning rendszer?

A Digita egyik legfőbb előnye a rugalmasság. Mivel elérhető, magyar fejlesztői háttérrel rendelkezik, a rendszer könnyebben igazítható a használat közben felmerülő igényekhez, mint más - főként tengerentúli - felületek.